De mooiste kleedjes voor de feestdagen

Ben je nog last minute op zoek naar een outfit voor de feestdagen? Misschien kan ik je dan wel inspireren met deze vijf mooie kleedjes! Je bent nog net niet te laat om een outfit te bestellen.

Normaal blog ik nooit over mode maar eigenlijk hou ik er wel van. Ik ben student dus ik heb geen groot budget voor kleren maar ik ben wel een echte vrouw die graag mooi gekleed is. In deze blogpost toon ik jullie de mooiste kleedjes voor de feestdagen die ik kon vinden.

Boohoo Mesh And Sparkle Plunge Neck Dress

8764817-1-multi

Toen ik op zoek ging naar een kleedje voor de feestdagen, was dit mijn eerste gedacht. Het enige wat mij een beetje deed twijfelen was de decolleté want die moet wel echt perfect zitten. De mouwen en de glitters vind ik echt geweldig aan dit kleedje.

PrettyLittleThing Crushed Velvet Bodycon Dress

8761830-1-pink

Velvet is tegenwoordig helemaal in. In het begin moest ik er wat aan wennen omdat ik vond dat het er nogal ‘goedkoop’ uitzag maar nu vind ik het eigenlijk heel mooi. Het is iets subtieler dan glitter en heeft een mooie glans. Voor mij persoonlijk, is dit kleedje wel iets te kort. Ik sta niet zo mooi met te korte kleedjes. Nochtans vind ik dit bij anderen wel vaak mooi.

Club L Cami Strap All Over Sequin Dress

 

Persoonlijk hou ik erg veel van glitter en glamour en wat is nu een betere gelegenheid om glitter te dragen dan de feestdagen? Met dit glitterkleedje, kan je helemaal shinen.

Love Triangle Embroidered Mesh Top Mini Dress With Lace Up Back

 

Ik ben heel erg fan van de mouwen van dit kleedje. Ik vind kleedjes met mesh altijd supermooi. De touwtjes maken het helemaal af.

Love Triangle All Over Ombre Sequin Mini Dress With Strappy Back Detail

 

Alweer een glitterkleedje just because I love it. Ik vind de decolleté van dit kleedje heel mooi. De rug met de touwtjes maakt het kleedje echt af. De overgang van zilver naar zwart is ook heel leuk. Daarbij heeft dit kleedje voor mij ook de perfecte lengte.

Deze kleedjes komen allemaal van ASOS omdat dit toch wel één van mijn favoriete webwinkels is.

Welk kleedje denken jullie dat ik gekozen heb? Sommigen hebben het misschien al gezien op instagram. Willen jullie vaker blogposts over mode zien? Of is één keertje wel genoeg? Laat het mij weten in de reacties!

Liefs,

Jana

Een gedachte over “De mooiste kleedjes voor de feestdagen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s