Eerste blogpost

Hey iedereen!

Ik heb getwijfeld om een blog te maken maar heb uiteindelijk dan toch besloten om het te doen! Ik ben zelf niet iemand die vaak blogs leest dus wist ik ook niet goed of ik dat dan van anderen moest verwachten. Ik schrijf wel graag dus ik dacht ook wel ‘waarom ook niet’ dus hier is hij dan.
Ik zal beginnen met mezelf even voor te stellen: mijn naam is Jana. Ik ben 20 jaar en woon in België. Ik studeer handelswetenschappen aan de Ugent en ben daarnaast vooral bezig met fitness en alles wat daarmee te maken heeft. Ik doe vooral krachttraining en cardio en qua voeding doe ik aan flexible dieting. Misschien kan ik daar wel eens een blogpost over schrijven want ik heb al gemerkt dat veel mensen dit niet kennen.
Ik heb ook een instagram die gaat over mijn ‘fitness journey’ nl. ‘fitstagramsix’. Als jullie meer willen weten, mag je het altijd vragen of ideetjes voor mijn blogposts zijn ook altijd welkom. Voor mijn volgende blogpost was ik misschien van plan om iets te vertellen over vreetbuien, motivatie… Zo, de eerste blogpost zit er alweer op. Tot de volgende!

img_20160621_174832

xoxo Jana

5 gedachtes over “Eerste blogpost

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s